Actueel

/
Stormdijk | Actueel

Nieuwe combitraining crisismanagement/crisiscommunicatie

Hoffmann heeft in samenwerking met Stormdijk een nieuwe trainingsmodule ontwikkeld die uw organisatie traint in het managen van een mogelijke crisis.

Lees meer

Stormdijk op Security Management Congres 2014

Op donderdag 20 november vindt in Nijkerk het National Security Congres plaats, dat zal worden voorgezeten door Toine van Peperstraten. Stormdijk zal op dit congres, samen met Hoffmann Bedrijfsrecherche, een kennissessie over de wisselwerking tussen crisismanagement en crisiscommunicatie verzorgen.

Lees meer

Mission Mode: een effectieve tool voor (interne) crisiscommunicatie

Communicatie is essentieel tijdens calamiteiten en crisissituaties. Meer dan eens blijkt geen sprake van een effectieve infrastructuur en een efficiënt proces. Steeds meer organisaties gaan daarom meer werken met geschikte technologie.

Lees meer

Integriteit bij bestuurders: maak het bespreekbaar en voorkom reputatieschade

"Voorkom integriteitsschandalen bij bestuurders, maak er een agendapunt van", zo schrijft Jos Meekel operationeel directeur van Hoffmann. Hij pleit voor een aanpak op basis van preventie en transparantie waarbij de integriteit van bestuurders openlijk als agendapunt wordt bediscussieerd.

Lees meer

Organisaties 'crisisproof' maken? Dat doen we samen, samen met partners

Voorbereid zijn op onverhoopte crisissituaties verkleint de kans op reputatieschade en vergroot de kans om een crisis in uw organisatie succesvol af te slaan. De twee vakgebieden crisiscommunicatie en crisismanagement verdienen hierbij allebei aandacht.

Lees meer

De BP olieramp in 2010: welke communicatielessen trekken we hieruit?

Bij velen zullen de beelden van het brandende boorplatform, omgeven door blusschepen, nog vers in het geheugen staan. De explosie in de Golf van Mexico op 20 april 2010 kostte 11 mensen het leven en zorgde voor de meest verwoestende olieramp aller tijden.

Lees meer

Hoffmann Bedrijfsrecherche en Stormdijk gaan samenwerken

Hoffmann Bedrijfsrecherche in Almere en Stormdijk, bureau voor crisiscommunicatie uit Amsterdam, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De dienstverlening van beide bedrijven is wederzijds een aanvulling op het bestaande dienstenaanbod.

Lees meer